Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (4.09 secunde)
Cei noua ministri democrati ocupa primele noua locuri in ceea ce priveste eficienta ministrilor din cabinet. Pentru noi este exclusa o colaborare cu PSD.
Potrivit lui Boc, noul Cabinet este ilegal si neconstitutional. Liderul PD i-a cerut premierului Tariceanu, pe care l-a numit "impostor", sa-si dea demisia, ca unica solutie legala in acest moment pentru formarea unui alt guvern.
Seful Guvernului a anuntat ieri lista cu oamenii pe care ii vrea in noul sau cabinet, printre acestia aflindu-se si senatorul PNL galatean.
Dupa ce a trimis lista noului sau cabinet Parlamentului, premierul Tariceanu a prezentat si prioritatile Guvernlui 2. Potrivit primului ministru, combaterea si eradicarea coruptiei reprezinta unul dintre obiectivele principale ale noii formule de guvernare.
Prin vocile liderilor de la centru, PD si-a precizat deja punctul de vedere, acela ca nu vom participa la instalarea noului cabinet, pentru a nu mai oferi clarvazatorilor motive pentru comentarii inerente.
Funar considera ca noul Cabinet restructurat nu va dura mai mult de o luna, fiind Guvernul cu cea mai scurta existenta din istoria Romaniei.
In alta ordine de idei, din punctul de vedere al democratului Mihai Petre, nu era nevoie sa se ajunga la schimbari de directori democrati de institutii cu liberali: "Eu, daca eram director, imi dadeam demisia a doua zi dupa investirea noului Cabinet Tariceanu".
Tocmai de aici deriva si presiunea constanta pe care PSD o pune asupra noului cabinet Tariceanu. Aceleasi surse liberale ne-au dezvaluit faptul ca ar fi existat chiar si propuneri concrete adresate PSD-ului pentru a intra la guvernare, dar acestia nu au avut curajul de a-si asuma aceasta raspundere.
In plus, Basescu a cerut si demisia unui ministru din noul cabinet: "Cer public demisia imediata a actualului ministru al Justitiei!", a spus presedintele suspendat, precizand insa ca nu este un gest politic.
Mircea Geoana spune ca noul cabinet trebuie sa fie rezultatul negocierilor, in plus, liderul PSD vorbeste pentru prima oara despre organizarea de alegeri anticipate in iunie 2008.
Temele asupra carora se concentreaza textul motiunii sunt esecul referendumului, precum si ceea ce semnatarii considera a fi gafele actualului Cabinet in domeniul justitiei, agriculturii si sanatatii.
O guvernare proasta este in orice moment preferabila unei guvernari absente, cum este acest cabinet Tariceanu II.
Presedintele Traian Basescu a invitat, vineri, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare pentru a identifica un nou premier care sa poata forma un nou guvern, seful statului pornind de la formula unui Cabinet format din PNL, PD si PLD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la inceputul acestei saptamani ca social-democratii nu sustin nici actualul Cabinet Tariceanu si ca vor recurge la motiunea de cenzura atunci cand Guvernul "nu va tine cont de problemele cetatenilor".
Remarca lui Hasotti a pornit de la reprosul premierului la adresa unui sef de agentie care a fost numit la recomandarea vicepresedintelui PNL. Imediat, Hasotti i-a declarat premierului ca mentine in Cabinet cativa "ministri- papagali" care strica imaginea PNL.
Remarca lui Hasotti a pornit de la reprosul premierului la adresa unui sef de agentie care a fost numit la recomandarea vicepresedintelui PNL. Imediat, Hasotti i-a declarat premierului ca mentine in Cabinet cativa "ministri- papagali" care strica imaginea PNL.
Pentru a elimina toate speculatiile conform carora ministrii liberali nu ar mai avea sustinerea partidului, presedintele PNL a cerut membrilor Delegatiei Permanente un vot de incredere pentru ministrii din Cabinet.
"La blocul B6 de pe strada Brailei s-a aprobat o extindere de spatiu pentru un cabinet medical cu care nu am fost de acord.
Vicepresedintele liberal, Puiu Hasotti, a declarat ca PNL nu va intra in nici o alta alianta de guvernare, daca actualul Cabinet isi pierde sprijinul in Parlament.
In legatura cu posibilitatea alcatuirii unui cabinet PSD-PD, Geoana s-a pronuntat diplomatic:. "Eu nu vad un guvern PSD-PD. Daca intr-o formula de respiratie mai larga va exista sprijin parlamentar pentru un astfel de guvern si din partea noastra, si din partea PD, asta e un alt subiect".
google-analytics.com